Saturday 24 September 2011

What a roadtrip!!

What a roadtrip!!
I går stod vi alle fire tidligt op (kl. 06:00) da vi skulle op at se Pinacles. Pinacles er nogen kæmpe sandsten (limestones). Disse sandsten er blevet formet af det sand som blæser i sandørkenen samt af muslinger (seachells). Det skulle være noget helt specielt.Vi skulle netop køre i god tid da det ville tage tre timer derop og tre timer hjem. Da vi sætter os ud i min mormors bil, som hun har købt til at køre rundt i mens hun bor hos Per, vil bilen ikke starte. Det skal lige siges at bilen er en Ford Falcon fra 1989! 
Både Per og mormor prøver at starte den, men den vil ikke. 
Til sidst ringer Per til RAC ( dette er rednings hjælpen i Australien). Manden får startet bilen og vi kører alle fire afsted. Under hele turen opførte bilen sig meget mærkelig, og flere gange måtte vi holde ind og kigge på køleren. Da vi har kørt ca. halvvejen begynder bilens temperatur at stige, vi må holde ind til siden midt ude i buschen for at komme vand på køleren, men eftersom vi ikke havde nok vand med da vi kun havde medbragt vand sammen med vores madpakker til turen, bliver vi nødt til at ringe efter hjælp. Da Per endelig får fat i RAC igen går signalet ud og der er lige pludselig INGEN modtagelse. Vi er fanget midt ude i ingenting!
Heldigvis kommer en ladvogn forbi, heri sidder en mand som åbenbart var kørt forbi os tidligere og for en sikkerheds skyld havde han været hjemme og fylde en dunk op med 20 liter vand til vores køler. Vi takker manden flere gange og efter at vi endelig havde fået fyldt bilen op kunne Per køre med 50 km/t.. Vi valgte at vende om og køre hjem. Hele vejen hjem måtte vi køre på cykelstien det meste af vejen fordi at folk skulle kunne overhale os. Vi var hjemme ca. 3 timer efter. 
Jeg oplever nok aldrig Pinacles før mormor får købt en ny bil. Den gamle skal skrottes og hele aftenen igår sad jeg på nettet og kiggede efter brugte biler. Det var i det hele taget bare en lidt underlig dag igår:) 

No comments:

Post a Comment